Szerviz és kalibrációs szolgáltatások Lorenz Messtechnik szenzorokra:

Lorenz Messtechnik GmbH-val való együttműködésünk szerint a gyártói javíttatás, szerviz és kalibráltatás ügyintézését a Montion Kft. látja el Magyarországon.

A javítás, szerviz és kalibrálás során a szenzort a Lorenz Messtechnik GmbH németországi laborjába küldjük, majd a gyártói bevizsgálást követően hivatalos árajánlatot adunk a javítási és/vagy kalibrációs költségekről.

Kifejezetten csak kalibrációra kiküldött szenzoroknál a kalibrálást minden esetben gyártói bevizsgálás előzi meg. Amennyiben a bevizsgálás során a gyártó bármilyen hibát, vagy javítandó problémát észlel a szenzoron, ajánlatunk tartalmazni fogja a felmerülő javítási költséget is.

A választható Lorenz Factory, Lorenz DAkkS és külső DAkkS akkreditált kalibrációkról bővebb információt a szenzor típusa, méréstartománya, valamint az igényelt kalibráció ismeretében tudunk adni.
Periodikus kalibráltatáskor lehetőség van az érzékelők bementi és kimeneti kalibrálására egyaránt. Beérkezési kalibrációnál, készül egy kalibrációs dokumentum arra vonatkozóan is, hogy a befogadáskor a cella aktuálisan milyen értékekkel rendelkezik. (Beérkezési kalibráció csak abban az esetben valósítható meg, ha a gyártói bevizsgálás nem állapít meg a működést lényegesen befolyásoló hibát a szenzoron).

További információk és kalibrációs árak érdekében kérjük, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken e-mailben, vagy telefonon

Kapcsolat