1. Ajánlatkérés a termékről:

Tekintettel arra, hogy az általunk importált és forgalmazott termékek célcsoportja elsősorban az ipari gyártók és viszonteladók, ahol a termékek beszerzése a kapott hivatalos ajánlat elfogadását követően hivatalos megrendelés útján történik, ezért a weboldalunkon szereplő legtöbb termék esetén nincs megadva az ár. Ipari termékeinknél az árat módosíthatják a különböző további vevői igények, kiegészítések és módosítások, valamint nagyobb darabszám és viszonteladók esetén a speciális kedvezményeink. Ajánlatainkat a fenti szempontok szerint, minden esetben az aktuális legjobb árunkon készítjük.

Minden érvényes adószámmal rendelkező cég részére az oldalunkon választott, vagy telefonon és email-ben egyeztetett termékről hivatalos árajánlatot küldünk. Hivatalos árajánlatunk tartalmazni fog minden szükséges információt az árra, a szállításra és fizetési feltételekre vonatkozóan a vevői rendelés leadásához.

Árajánlatainkat minden esetben cégre és névre szólóan, pdf formátumban küldjük.

2021. 01. 01-től nem áll módunkban ajánlatot készíteni: 

Magánszemélyek részére

Gmail, citromail, freemail, hotmail stb. ingyenes levelező rendszerekből érkező megkeresések esetén csak és kizárólag cégnévvel, valamint telefonos elérhetőséggel ellátott ajánlatkérésekre válaszolunk

2. Ajánlatkérését elküldheti:

a) Termékoldalakon található ajánlatkérés gombra kattintva a megadott mezők kitöltésével

b) E-mail kapcsolatfelvétellel az info(kukac)montion.hu e-mail címen

3. Telefonos egyeztetés, termékekkel kapcsolatos kérdések és informális árak az ajánlatadás előtt:

Értékesítés: +36 30 147 0687

Amennyiben bármilyen specifikációs, műszaki, tartalmi, vagy árkérdés felmerül, szívesen adunk tájékoztatást a fenti telefonszámon.

Telefonon adott árak nem minősülnek ajánlattételnek! Hivatalos árajánlatot minden esetben kizárólag írásban adunk, valamint megrendeléseket is kizárólag írásban fogadunk be.